Sinterklaas voor Iwaki, Fukushima 2018

Wegens enorme drukte (van de voorzitter van onze piepkleine organisatie Orange Heart) hebben wij sinds nieuwjaar geen bericht meer gezet. Nu alles weer in september begonnen is, hebben wij ook een nieuw plan te aankondigen:

Zoals vorig jaar, willen wij heel graag mini-sinterklaas cadeautjes verzamelen om voor kinderen / onze contacten in Iwaki, Fukushima te brengen!

30 september 2018 a.s., geeft Yumiko als voorzitter Orange Heart informatie over onze nieuwe plan Sinterklaas 2018 voor Iwaki, Fukushima. Dat gebeurt bij het feest van 60 jaar jubileum dag van Nederlands-Japanse vereniging. Dit feest vindt zich plaats in de Hotel Okura, Amsterdam vanaf *14.30 ’s middags tot 18.00.

*Om 14:15 wordt de matsuri geopend met een Shinto-ceremonie door Shinto-meester Paul de Leeuw.

Bezoek een kraam van Orange Heart waarachter Yumiko staat. Er zijn natuurlijk nog veel meer kramen en u kunt ook andere activiteiten bijwonen en genieten. Bent u geen lid van NJV? Geen probleem. Lees verder hier over deze evenement.

Hopelijk mogen wij veel bezoekers bij onze kraam.

Tot dan!

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone