Tentoonstelling ” 1000 wenspopjes voor Japan ” in het SieboldHuis, Leiden(5)

Bestuur van de stichting “De Hofreis” Zeist, Conny Jongbloed kwam ook onze
tentoonstelling kijken.

De stichting is opgericht om met zusterstad van Zeist, Yamada (kleine vissersdorpje van de kust langs de Stille Oseaan)  allerlei activiteiten tussen beide gemeenten te organiseren. Door de grote aardbeving noordoost Japan is Yamada zwaar getroffen en is voor 60% van het dorpje verwoest door tsunami en brand.
Yumiko heeft wel eens in 2000 zowel in Yamada als Zeist optredens gehad als musicus en neemt sinds maart 2011 regelmatig contact op de stichting in Zeist om vanuit Zeist Yamada te steunen. In deze keer, ontving het project van de stichting een geweldige gift!
Dankjewel, Conny!

 

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone