Activiteiten bij “Kunst in de stal”

kunst in de Stal-poort

Op 15 september werd op een kinderboerderij in Leiden een jaarlijks terugkerend kunstfestival gehouden, “Kunst in de stal”. De organisator had het project “1000 wenspopjes voor Japan” en onze viltkunstenares Petra uitgenodigd om deel te nemen aan het festival. Petra heeft een workshop gehouden en samen met de kinderen vilten armbandjes en sleutelhangers gemaakt.

kis-merenwijk-petra-15 - Copykis-merenwijk-petra-17 - Copy - Copy

De kinderen hebben ook meegeholpen om een regenboog te maken van viltkoord, de “regenboogbrug” die Japan en Nederland verbindt (zie de foto hieronder). We hebben op deze dag tien meter van de brug gemaakt. We willen de regenboogbrug in Nederland maken en deze herfst meenemen naar Japan om hem te gebruiken tijdens onze activiteiten daar. Een vader die met zijn kinderen op het festival was hielp ook vrolijk mee om de regenboogbrug te maken.

kis-merenwijk-petra-18kis-merenwijk-petra-23 - Copy

Dit is het logo van het kunstfestival voor kinderen, “Kunst in de stal”. Bedankt dat we (kosteloos) op het festival aanwezig mochten zijn!

Logo_KidS

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone