Aankondiging: activiteiten op 7 en 8 september (Geluksroute Leiden 2013)

Deze aankondiging is wat kort dag, maar ik schrijf om mee te delen dat ik dit weekend deel zal nemen aan een evenement in Leiden, de GeluksRoute Leiden 2013.

Dit evenement wordt op 7 en 8 september gehouden op verschillende locaties in Leiden. Het doel van de Geluksroute is om geluk in alle vormen met elkaar te delen.

Ons project, “1000 wenspopjes voor Japan” zal aan de volgende activiteit deelnemen:
GeluksRoute Leiden 7&8 september 2013 1000 wenspopjes voor Japan

De locatie:  Sociëteit De Burcht (adres: Burgsteeg 14), Tuinzaal
Zaterdag 7 september: 13.00-14.00
Zondag 8 september: 14.00-15.00

Daar zullen we een korte film laten zien over de workshops die we in februari en maart van dit jaar hebben gehouden op Nederlandse basisscholen en de tentoonstelling in het SieboldHuis. Ook zal ik op de piano muziek spelen uit de films van de Japanse animatiestudio Ghibli.

Ik zal op de locatie ook fotoboeken over de ramp in Japan neerleggen die ik in juli heb meegenomen uit Iwaki, Fukushima zodat bezoekers deze kunnen bekijken. Ik hoop dat u ook bij ons langs komt om een kijkje te nemen!

Nu moet ik snel liedjes uitkiezen en piano oefenen voor dit weekend, dus sluit ik mijn bericht af!

Hopelijk tot ziens!

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone