Wenspopjes, vergadering in Tokyo

tokyotower-2

wenspopjes_tokyo-1Op 11 juli, een bloedhete zomerdag, hadden wij een vergadering in Tokyo.

In de vergaderruimte stond al een doos met ca. 90 wenspopjes van ons project. Alle wenspopjes hier werden afgelopen januari door leden en gasten van de Nederlands-Japanse Vereniging gemaakt tijdens hun Nieuwjaarslunch in Hotel Okura Amsterdam. De voorzitter van de vereniging heeft persoonlijk deze popjes vanuit Nederland naar Tokyo gestuurd. Hartelijk dank hiervoor, voorzitter Jacobs!

njv-popjes-ca.90

Ons plan: in Tokyo een workshop geven en vilten zonnetjes maken samen met kinderen die vanuit Fukushima geëvacueerd zijn en tijdelijk in Tokyo wonen (maar tot wanneer? De meeste evacués weten dat nog niet…).

En goed nieuws, wij mogen in november in Tokyo workshops geven (één ’s ochtend en één ’s middags, in totaal twee)! Wij vinden het geweldig dat we nu ook vrijwilligers hebben in Tokyo.

Nadere informatie kunt u hier binnenkort vinden.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone